Autopesu pesukadulla

HALPUUTIMME PESUJEN HINTOJA!

Enään ei tarvitse kytätä pesukuponkia paikallissanomista, sillä niitä ei enään tarvita. Halpuutimme pesujemme hinnat sellaiselle tasolle, ettei erillisiä tarjouksia tai kuponkitarjouksia enää tule. Voit huoletta käydä oikeanhintaisessa pesussa ja lompakko kiittää. Muista myös 10kpl edulliset sarjakortit, joissa ei ole autokohtaista rajoitusta.

  • jopa n. 60 autopesua tunnissa
  • sisään noin minuutin välein
  • useimmiten jonottamatta
  • harjallinen ja harjaton pesu
  • alustanpesuohjelma
  • ympäristömerkityt pesuaineet
  • vielä edullisempi 10kpl sarjakortti, voimassa 1vuosi ostopäivästä, ei autorajoitusta voit pestä sarjakortilla mitä autoa tahansa.

Harjaton: Korkeapainepesu. Ei harjoja. Suosittelemme todella säännöllistä autonpesemistä tällä pesuohjelmalla. 10kpl sarjakortti 100€(voimassa 1vuosi)

Peruspesu: Korkeapainepesu sekä pehmoharjat. Suosittelemme säännöllistä auton pesemistä tällä pesuohjelmalla. 10kpl sarjakortti 110€(voimassa 1vuosi)

Tehopesu: Korkeapainepesu, pehmoharjat, sivu-/helmaharjat sekä lisäpesuaine. Suosittelemme tätä ohjelmaa aina auton pesussa. Hyväpesusta saatavilla suksiboxi-ohjelma, jolloin kattoharjaus jää pois. 10kpl sarjakortti 130€(voimassa 1vuosi)

Kiiltopesu: Korkeapainepesu, pehmoharjat, sivu-/helmaharjat, lisäpesuaine, kiiltovaha sekä kiiltoharjayksikkö. Tällä pesuohjelmalla viiden tähden pesutulos. 10kpl sarjakortti 175€(voimassa 1vuosi)

Kaikkiin ohjelmiin saatavilla alustan korkeapainepesu.

Huomioitavaa: Pidämme pesukatumme pesutulosta erittäin korkeatasoisena. Pesutulokseen vaikuttavia tekijöitä ei silti kannata jättää huomioimatta. Auton maalipinnan kunto, sen hoitaminen sekä pesuvälin pituus, vaikuttavat auton puhdistamiseen niin automaattipesussa kuin auton pesemisessä yleensä. Noudata pesukadun ohjetta!